REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiuo metu mano pačios mėgstamiausios salotos. Būtinai sudėkite visus nurodytus ingredientus. Šiek tiek nostalgiškos salotos su nepajudinama klasika – majonezu. Jeigu labai laukiate pavasario ir valgant salotas su majonezu jums ims griaužt sąžinę, valgyti galima ir be jo“, – rašo tinklaraščio „Ritos receptai“ autorė Rita.

„Šiuo metu mano pačios mėgstamiausios salotos. Būtinai sudėkite visus nurodytus ingredientus. Šiek tiek nostalgiškos salotos su nepajudinama klasika – majonezu. Jeigu labai laukiate pavasario ir valgant salotas su majonezu jums ims griaužt sąžinę, valgyti galima ir be jo“, – rašo tinklaraščio „Ritos receptai“ autorė Rita.

REKLAMA

4 alkaniems valgytojams. Paruošimas 20 min. Reikės:

  • 1 rūkytas vištos ketvirtis;
  • 1 mažas indelis konservuotų ananasų;
  • 200 g marinuotų salierų (nepraleiskite);
  • puselė raudonojo svogūno
  • pusė pekino kopūsto;
  • pipirų;
  • majonezo (pagal poreikį).

Susmulkiname vištieną. Odelę galite pašalinti. Smulkiai supjaustome svogūną. Ananasus nuvarviname ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Salierus taip pat gerai nuvarviname. Supjaustome pekiną.

Visus ingredientus sumaišome, dedame majonezą ,gardiname pipirais. Šias salotas galite pasiruošti iš vakaro, tik nemaišykite su majonezu ir laikykite vėsiai. Skanių ir malonių akimirkų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų